Een Reis naar Binnen

Website: www.eenreisnaarbinnen.nl

“Een reis naar Binnen” zijn individuele begeleidingsgesprekken voor jonge mensen van 18 t/m 35 jaar die ernaar verlangen meer in verbinding te komen met wie ze echt zijn en van daaruit te gaan leven in de wereld.   

Deze innerlijke reis helpt je jezelf beter te leren kennen en brengt je groeiend in contact met de Bron van levenskracht en wijsheid die in jou en in de wereld om je heen aanwezig is.  Je leert te luisteren naar waar je verlangen werkelijk uit gaat en daar gehoor aan te geven. Je vindt meer en meer richting in je leven, voedende verbanden en grond van bestaan.

Belangrijke instrumenten op deze innerlijke reis zijn stilte, liefde en aandacht voor wat er in je leeft.  Leren onderscheiden welke weg jou goed nieuw leven brengt en daarvoor kiezen.

Duur van elk begeleidingsgesprek: 1 – 1 ½  uur.

Kosten: 5 euro per gesprek.

Het aantal gesprekken en de frequentie ervan is vrij in overleg.

 

Clara van de Ven is sinds 2003 begeleidster van een Reis naar Binnen.

Per 1 april 2017 is frater Gerard de Haan niet meer beschikbaar voor gesprekken van een Reis naar Binnen. We zijn Gerard erg dankbaar voor zijn inzet om gedurende een aantal jaren beschikbaar geweest te zijn voor deze gesprekken en dat hij dit met veel voldoening en deskundigheid heeft gedaan.

Vanaf 1 april 2017 is Thomas Volman (Geestelijk Begeleider in opleiding) ook beschikbaar voor gesprekken van een Reis naar Binnen.

Wil je meer lezen? Bezoek dan de website van een Reis naar Binnen.

 

Overige projecten: